Jump to content



Photo
- - - - -

San Andreas Multiplayer Help Thread


  • Please log in to reply
202 replies to this topic

#61 Jace

Jace

    Capo

  • Elite Members
  • 5,871 posts
  • Netherlands 

Posted 08 June 2007 - 02:21 PM

I hate getting those damn CD's and I also tend to loose them so yeah, I use a No-CD thingy.
I do have a 1.0 version though.

Posted Image

Courtesy to Connor


#62 Kandza

Kandza

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Latvia 

Posted 18 June 2007 - 04:12 PM

Have a look at my problem it's always the same error.. I added a picture

Attached Files


Posted Image

#63 Gycu

Gycu

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Romania 

Posted 18 June 2007 - 04:33 PM

I had the same problem, Kandza, but Jace gave me something that fixd it ...
Here you go.

Just replace the original sa-mp.exe , works for me ...

All thanks to Jace for that link ...
Posted Image

#64 Not a Fanboy

Not a Fanboy

    Driveby

  • Members
  • PipPip
  • 183 posts

Posted 18 June 2007 - 06:36 PM

FOr some reason the acess violation thing happens, jsut use the fix, sometime in Vista I get that when quitting so I use TaskMan to force quit/end task..
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Gangsta Shit, OE PSP, and Piracy
I love forums, Here is a list of other forums I am in

Xbox live sucks, I am not a fanboy. I hate PS3 too, I actually own and Xbox and not a PS2. I would say it's fanboyish to pay MS on top of an ISP, if live would be free than thats a different story.
"Broz B4 Ho'z: Clearly you're not a fanboy cuz you dont beleive in brand loyalty"

#65 Gycu

Gycu

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Romania 

Posted 18 June 2007 - 06:43 PM

FOr some reason the acess violation thing happens, just use the fix, sometime in Vista I get that when quitting so I use TaskMan to force quit/end task..


I do the same, that error is pretty ennoying, but in about 20 seconds it dissapears ... Lucky that patches save the day ...
Posted Image

#66 Kandza

Kandza

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Latvia 

Posted 19 June 2007 - 08:46 AM

I had the same problem, Kandza, but Jace gave me something that fixd it ...
Here you go.

Just replace the original sa-mp.exe , works for me ...

All thanks to Jace for that link ...

Thanks now it works :)
Posted Image

#67 Kandza

Kandza

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Latvia 

Posted 19 June 2007 - 09:05 AM

O no :( Something is not working <_< When I connect to server my pc simply goes into GTA:SA regural game... Help please :rolleyes:

Edited by Kandza, 19 June 2007 - 09:06 AM.

Posted Image

#68 Gycu

Gycu

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Romania 

Posted 19 June 2007 - 09:18 AM

I never heard of this problem be4 sorry ... Try Re-Installing the application and then put the patch I gave you ... Might work but at least you can try ...
Posted Image

#69 Not a Fanboy

Not a Fanboy

    Driveby

  • Members
  • PipPip
  • 183 posts

Posted 19 June 2007 - 08:53 PM

O no :( Something is not working <_< When I connect to server my pc simply goes into GTA:SA regural game... Help please :rolleyes:

DId you run the SAMP exe? You shulould see the launcher and then just start. If not, then thats wierd.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Gangsta Shit, OE PSP, and Piracy
I love forums, Here is a list of other forums I am in

Xbox live sucks, I am not a fanboy. I hate PS3 too, I actually own and Xbox and not a PS2. I would say it's fanboyish to pay MS on top of an ISP, if live would be free than thats a different story.
"Broz B4 Ho'z: Clearly you're not a fanboy cuz you dont beleive in brand loyalty"

#70 RussianDude

RussianDude

    Nobody Special

  • Members
  • 2 posts

Posted 24 June 2007 - 01:09 AM

how do i uninstall it?

#71 Genyus

Genyus

    Pwnt.

  • Members
  • PipPip
  • 179 posts
  • Netherlands 

Posted 24 June 2007 - 12:30 PM

Wtf? Yesterday SA:MP v0.2 worked fine and now it can't find any servers, is it just that the game/servers are down or is it my pc?

Edited by Assassin, 24 June 2007 - 12:31 PM.

Posted Image

Posted Image

Posted Image


#72 Kandza

Kandza

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Latvia 

Posted 24 June 2007 - 01:20 PM

Wtf? Yesterday SA:MP v0.2 worked fine and now it can't find any servers, is it just that the game/servers are down or is it my pc?

Same here -_-
Posted Image

#73 Not a Fanboy

Not a Fanboy

    Driveby

  • Members
  • PipPip
  • 183 posts

Posted 24 June 2007 - 06:36 PM

Maybe it got shut down? Maybe R* did something!
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Gangsta Shit, OE PSP, and Piracy
I love forums, Here is a list of other forums I am in

Xbox live sucks, I am not a fanboy. I hate PS3 too, I actually own and Xbox and not a PS2. I would say it's fanboyish to pay MS on top of an ISP, if live would be free than thats a different story.
"Broz B4 Ho'z: Clearly you're not a fanboy cuz you dont beleive in brand loyalty"

#74 Gycu

Gycu

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Romania 

Posted 24 June 2007 - 07:15 PM

how do i uninstall it?


Try

Start > Control Panel > Add and remove program > scroll down the list `till you find it ...
Posted Image

#75 Kristijan25

Kristijan25

    Nobody Special

  • Members
  • 1 posts

Posted 26 June 2007 - 03:03 AM

I've got 2 problems:
1. Until 2 days ago I could connect to all the servers but now I can't connect anywhere. It says 'Connection failed. Restarting...' and it continues.
Could someone tell me what's the problem. Is my internet connection or the server's conection?

2.I've built my own server and all the cars are in Las Venturas, in the other two cities there is nothing. And I don't know wheter to change somethin in the config file or add a script somewhere or something else.

I appreciate any help and thanks in advance.

by the way this is my first post here. :thumbsup: :hi: :D

Edited by Kristijan25, 26 June 2007 - 03:04 AM.


#76 Zeraek

Zeraek

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 26 June 2007 - 06:53 AM

therez a MTA SA for pc? i want lol

#77 Gycu

Gycu

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,661 posts
  • Romania 

Posted 26 June 2007 - 07:31 AM

therez a MTA SA for pc? i want lol


Yes there is, check this out Link
download v.111. ( better )
Posted Image

#78 Zeraek

Zeraek

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 26 June 2007 - 09:23 AM

it doesnt take over original GTA SA i hope...

#79 Zeraek

Zeraek

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 26 June 2007 - 09:26 AM

therez a MTA SA for pc? i want lol


Yes there is, check this out Link
download v.111. ( better )


which 1 i get? lol

#80 Not a Fanboy

Not a Fanboy

    Driveby

  • Members
  • PipPip
  • 183 posts

Posted 26 June 2007 - 02:09 PM

it doesnt take over original GTA SA i hope...

nah, you run SA-MP and it opens up a browser for you to pick the server, after you run samp.exe and pick a server it runs GTASA.exe all modded up and says MA MP and plays SA MP. If you just run GTASA.exe from Wndows explorer and not via the browser you goto the normal game. You still get both!!! You need the first version of GTA SA.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Gangsta Shit, OE PSP, and Piracy
I love forums, Here is a list of other forums I am in

Xbox live sucks, I am not a fanboy. I hate PS3 too, I actually own and Xbox and not a PS2. I would say it's fanboyish to pay MS on top of an ISP, if live would be free than thats a different story.
"Broz B4 Ho'z: Clearly you're not a fanboy cuz you dont beleive in brand loyalty"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users