Jump to content



Photo
- - - - -

The ammounation icon and pay n spray icon is gone

help now plox

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 AvidDriver

AvidDriver

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Kuwait 

Posted 08 April 2012 - 06:02 PM

i was just loading up gta 3 (load game and stuff) and when the game started the ammunition and pay n spray. they were there the last time,this happened to me twice and im on the 2nd island. so could someone please tell me whats wrong? :'(

#2 AvidDriver

AvidDriver

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Kuwait 

Posted 08 April 2012 - 07:24 PM

sorry i forget the were gone after ammunation and pay spray, sorry i am new i don't know how to edit

#3 ice_trey

ice_trey

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Posted 10 April 2012 - 12:51 AM

ummm exactly WHAT was gone, something from the hud?

#4 AvidDriver

AvidDriver

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Kuwait 

Posted 10 April 2012 - 08:40 AM

ummm exactly WHAT was gone, something from the hud?

yea the icon from the hud was gone

Edited by AvidDriver, 10 April 2012 - 08:40 AM.


#5 amazingdude

amazingdude

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • No Flag 

Posted 10 April 2012 - 12:32 PM

You must have switched the legend mode OFF on the map. Go to map mode and activate the legend mode ON.

#6 AvidDriver

AvidDriver

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Kuwait 

Posted 10 April 2012 - 04:52 PM

You must have switched the legend mode OFF on the map. Go to map mode and activate the legend mode ON.

um dude,this is gta 3 it doesn't have a map mode. :cry:

is there some sort of mod to enable a map mode? (this one is off topic)

Edited by AvidDriver, 10 April 2012 - 04:53 PM.


#7 amazingdude

amazingdude

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,130 posts
  • No Flag 

Posted 11 April 2012 - 06:26 AM

I forgot haha, Have you tried to re-installing the game?

#8 AvidDriver

AvidDriver

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Kuwait 

Posted 11 April 2012 - 03:40 PM

I forgot haha, Have you tried to re-installing the game?

nope,didn't work. it okay guys, i can feel the frustrated sighs every time you read my posts. so its okay if you want to just to stop helping.

if nothing works,i will be okay with it and i should know the bearings of liberty city.

#9 MrLanceVanceDance

MrLanceVanceDance

    Consigliere

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts
  • Australia 

Posted 12 April 2012 - 10:22 AM

Uninstall the game and delete all remaining game files. Then completely reinstall it. Everything should be back to normal.

Edited by MrLanceVanceDance, 12 April 2012 - 10:22 AM.


#10 AvidDriver

AvidDriver

    Shoplifter

  • Members
  • 9 posts
  • Kuwait 

Posted 14 April 2012 - 07:22 PM

Uninstall the game and delete all remaining game files. Then completely reinstall it. Everything should be back to normal.

I've stopped caring a long time ago.sorry,it didn't work

but thanks for the suggestion anyway.





Also tagged with one or more of these keywords: help, now, plox

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users