Jump to content



Photo
- - - - -

Need some help...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 TUN3R

TUN3R

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts

Posted 21 May 2011 - 07:42 AM

Ok so I'm trying to add the bikes from TLAD to TBoGT, I started with the BATI 800 and it works except:

-Radio is OFF by default
-Nitro flames appear to be coming out of the rear wheel (smoke however works correctly, I'm not keen on fixing this one as nitro in IV sucks balls anyway)
-Handling is weird, it handles like a bike but refuses to do wheelies etc... although it does do back flips and stuff. Was there a special code or something for the bikes in TLAD and the default bikes in TBoGT to make them behave like they do?
-No engine sound, tire squeal etc...
-Doesn't display the vehicle name when I enter it.

Here's everything I've modded:

EFLC\TBoGT\content.dat
Added: HANDLING common/data/newhandling.dat
Added: IDE common/data/newveh.ide

EFLC\PC\models\cdimages\newveh.img
Added: bati800.wft
Added: bati800.wtd

EFLC\common\data\newhandling.dat

BATI800 250.0 10.0 85 0.0 -0.05 -0.10 0.0 5 0.25 1.0 150.0 0.6 0.85 0.7 35.0 1.80 1.50 20.0 0.13 0.48 4.5 2.5 3.0 0.20 -0.15 0.0 0.5 0.5 1.0 0.8 1.5 0.0 25000 440800 1 0

EFLC\common\data\newveh.ide

cars

bati800, bati800, bike, BATI800, BATI800, VEH@BIKE_SPT, NULL, 100, 999, 0.2175, 0.2175, 0, 5, 1.0, 0, noboot


end

txdp

vehshare_truck, vehshare

end

EFLC\common\data\carcols.dat

bati800, 0,0,1, 0,35,1, 85,1,83, 28,0,1, 16,11,5, 1,0,5, 51,0,91, 35,35,33, 48,0,48, 131,1,90, 56,0,50, 67,67,65, 0,127,90, 127,127,90, 35,112,1, 5,112,1, 89,0,1,

EFLC\common\data\cargrp.dat
Added ''bati800'' after every ''turismo''.

Everything is copy pasted from TLAD, I only renamed every ''bati'' to ''bati800'' to avoid any possible conflicts.

Thx.

EDIT: Also, I forgot, where are the Bati 800 Custom's liveries located?

Edited by TUN3R, 21 May 2011 - 07:58 AM.


#2 TUN3R

TUN3R

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts

Posted 23 May 2011 - 10:39 AM

Anyone? :( I thought you people was MLG Pruh at modding.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users