Jump to content



Photo
- - - - -

Videos are blacklisted by my computer


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Vercetti Thug

Vercetti Thug

    Assassin

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 707 posts
  • No Flag 

Posted 29 January 2010 - 06:52 PM

I'm back, and I need serious help.

Okay, so, about a month ago I was browsing the web as normal and suddenly certain videos and even music playlists refuse to show up, only allowing me sight of a little application box in the upper left corner of where the video should be. The same thing happens with certain advertisements. YouTube still works, however. Also, advertisements are being blocked in the same fashion on MSN and Yahoo. The reason im concerned about this is because I hadn't been doing any fiddling with much of anything - the computer itself just started doing it. Also, certain sites are now lost to me with the loss of their videos (not porn, they're anime sites). The only information I can offer is that I have SpyBot and AVG Free 8.5.

Note: SpyBot, just before the video troubles, listed the game "Diablo II" as a trojan and had it sent to the Virus Vault. The game itself was safe and is performing fine after I took it out and reinstalled it, so I have reason to suspect SpyBot is the problem, though i'm not sure why.

Thanks
Posted Image

Signature compliment of Mr.LlamaLlama

#2 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,246 posts
  • United States 

Posted 29 January 2010 - 10:24 PM

What browser are you using? Have you tried a different one?

Posted Image


#3 Vercetti Thug

Vercetti Thug

    Assassin

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 707 posts
  • No Flag 

Posted 30 January 2010 - 05:00 AM

Uninstalling Spybot seemed to have worked, but some processes are still blacklisted.

IE.
Posted Image

Signature compliment of Mr.LlamaLlama

#4 _Ray

_Ray

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,107 posts

Posted 30 January 2010 - 04:35 PM

Uninstalling Spybot seemed to have worked, but some processes are still blacklisted.

IE.


Try Firefox or Chrome or Opera or SOMETHING OTHER THAN IE.

Spybot only does all their fancy blacklisting / Web shielding stuff in IE.

I'd still keep Spybot though, it catches a lot of stuff that AVG doesn't.
Posted Image

#5 Johnathon Hurcombe

Johnathon Hurcombe

    GTA IV TO SA

  • Banned
  • 84 posts

Posted 30 January 2010 - 07:25 PM

me i had the same problem but in firefox and internet explorer and crome work perfect

#6 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,246 posts
  • United States 

Posted 31 January 2010 - 10:05 AM

I really don't recommend IE but I'm not gonna be a tool and say OMG SWITCH TO FF lol... but yeah

OMG SWITCH TO FF

Posted Image


#7 _Ray

_Ray

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,107 posts

Posted 31 January 2010 - 06:46 PM

OMG SWITCH TO FF


OMG dA SPYBOT DONT DO BLACKLISTIN cRAP iN MOziILAA!!! DEN DAT PROBLEM WON HAPPEN!!!!
Posted Image

#8 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 01 February 2010 - 04:05 PM

Then spybot is shit, haven't tried the newer versions though, i only use malwarebytes.

Posted Image


#9 Johnathon Hurcombe

Johnathon Hurcombe

    GTA IV TO SA

  • Banned
  • 84 posts

Posted 02 February 2010 - 09:46 AM

I really don't recommend IE but I'm not gonna be a tool and say OMG SWITCH TO FF lol... but yeah

OMG SWITCH TO FF

i don't like fire fox lol i prefer google crome

#10 _Ray

_Ray

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,107 posts

Posted 06 February 2010 - 12:55 AM

Anything other than IE. :)
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users