Sign in to follow this  
Followers 0
Damjan

Google Chrome problem..

4 posts in this topic

Whenever i click on a button to go to the last post in a topic(the little arrow above the name of the topic), it takes me to the first post instead of the first.And when i read some topics, go to the forums page, and yet again the little icon glows like i haven't read something(green), i even marked a forum as read and yet again it glows.

Anyone else experiencing this?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whenever i click on a button to go to the last post in a topic(the little arrow above the name of the topic), it takes me to the first post instead of the first.And when i read some topics, go to the forums page, and yet again the little icon glows like i haven't read something(green), i even marked a forum as read and yet again it glows.

Anyone else experiencing this?

does it use cookies or whatever? i know at least for firefox ive got it set to delete all cookies, temp files, history etc when it closes so maybe thats the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens to me every now and then as well, I'm using Chrome. Seems like a very random problem though, only happens every now and then. I always click the topic title.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0