Jump to content



Photo
- - - - -

Missing Default.ide File


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Iornslug29881

Iornslug29881

    Shoplifter

  • Members
  • 7 posts
  • United States 

Posted 09 December 2009 - 06:48 PM

Ok, I have been playing GTA3 for like, 4 months now. (Trilogy pack) And i have been slowly modding it. Now after my last mod, I have seem to have lost my Default.IDE file. Yet it has no impact on the game what-so-ever. I have done many a search on my computer to find the file with no prevail. :angry: Before anyone says GOOGLE SEARCH, I say this, I HAVE DONE AT LEAST 49 SEARCHES. no results. So if anyone can help me that would be great.

#2 _Ray

_Ray

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,107 posts

Posted 09 December 2009 - 09:43 PM

Yet it has no impact on the game what-so-ever.


So . . . what are you asking us? :huh:

If it has no effect on the game whatsoever then what's the problem?

If you really need the file then I guess you could download a mod that replaces it and use it's file.

Edited by Raybob, 09 December 2009 - 09:44 PM.

Posted Image

#3 Iornslug29881

Iornslug29881

    Shoplifter

  • Members
  • 7 posts
  • United States 

Posted 10 December 2009 - 12:40 AM


Yet it has no impact on the game what-so-ever.


So . . . what are you asking us? :huh:

If it has no effect on the game whatsoever then what's the problem?

If you really need the file then I guess you could download a mod that replaces it and use it's file.

Well I'm really asking if the file is important at all. YOU HAVE TO HAVE IT FOR MODDING. But that's about it.

#4 WRX22B1998

WRX22B1998

    like a Boss

  • Elite Members
  • 2,592 posts

Posted 10 December 2009 - 08:18 AM

if you were actually missing it, i presume the game wouldnt run as it contains important information / specifications of the vehicles and other stuff...

its against the rules for us to upload it here, just reinstall your game if you need it.

#5 Iornslug29881

Iornslug29881

    Shoplifter

  • Members
  • 7 posts
  • United States 

Posted 10 December 2009 - 11:05 PM

Reinstalling it didn't help the file. Amazingly. It suprises me that its gone and the game still works

EDIT: I got a new Default.ide from a freind.

Edited by Iornslug29881, 12 December 2009 - 12:29 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users