Jump to content



Photo
- - - - -

not working?


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 benyy

benyy

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • No Flag 

Posted 29 April 2008 - 04:41 PM

my multiplayer says cannot connect to game provider come back later? its connected to the internet anyone know ?

#2 Ivan

Ivan

    Too far to get home.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,996 posts

Posted 29 April 2008 - 05:40 PM

It's probably the server's fault.
Posted Image

Thanks to Greensabre.

#3 benyy

benyy

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • No Flag 

Posted 29 April 2008 - 06:03 PM

it's a pain tho all my mates are on but not me :(

#4 MrLlamaLlama

MrLlamaLlama

    Graphic Designer.

  • Super Mods
  • 4,819 posts

Posted 29 April 2008 - 06:03 PM

^ Probably alot of load on it right now. Just hold tight and you'll get a spot.

Posted Image


CoolerMaster HAFX Tower Case | XFX 850w Black Edition PSU | Asus CrossHair IV Formula Motherboard | AMD Phenom II x6 3.4 @ 3.7 Ghz + ThermalTake Frio HS/F | 8Gb Corsair Dominator GT | Nvidia/EVGA GTX470 1280Mb | 64GB Crucial RealSSD (os) | 2x 1TbSamsung Spinpoint F1


Need a quick GTA Fact Fix? - Grand Theft Wiki it!


#5 Phantom_Renegde

Phantom_Renegde

    Scam Artist

  • Members
  • Pip
  • 52 posts

Posted 29 April 2008 - 08:53 PM

so everyone is having the same problem right, when u try connect is says cannot connect to server?
I am the Thief In the night, the prowler in the darkness, the future owner of all your rare medals, i am the Phantom Renegade

#6 benyy

benyy

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • No Flag 

Posted 29 April 2008 - 09:31 PM

yeah i've got on once but then it kicked me off :S must be packed with people..

#7 Phantom_Renegde

Phantom_Renegde

    Scam Artist

  • Members
  • Pip
  • 52 posts

Posted 30 April 2008 - 12:17 AM

ok so i can get on now but my frd cant, can any help? or explain whats goin on? or has anyone heard anythin?
I am the Thief In the night, the prowler in the darkness, the future owner of all your rare medals, i am the Phantom Renegade

#8 cbanksy9

cbanksy9

    Shoplifter

  • Members
  • 7 posts
  • No Flag 

Posted 30 April 2008 - 01:20 AM

Yes I cn't get on the multiplayer on my PS3 either. Sony's looking into it so hopefully soon....

#9 NickDW

NickDW

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 30 April 2008 - 02:06 AM

Yes I cn't get on the multiplayer on my PS3 either. Sony's looking into it so hopefully soon....


I'm having the same problem myself......If I can find out how to host a game I'll do that.

#10 Vercetti Thug

Vercetti Thug

    Assassin

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 707 posts
  • No Flag 

Posted 30 April 2008 - 02:32 AM

YEah, MY VC MP isnt working either, says mss32.dll file cannot be found.
Posted Image

Signature compliment of Mr.LlamaLlama

#11 cfr_rossi

cfr_rossi

    Scam Artist

  • Members
  • Pip
  • 64 posts
  •    England 

Posted 30 April 2008 - 07:21 AM

i join a game then says i can not connect to players and then boots me back to single player

#12 the_dude420

the_dude420

    Trickster

  • Members
  • Pip
  • 91 posts

Posted 30 April 2008 - 04:50 PM

I think everyone should start posting where they live, their ISP, and the time they tried to login to the multiplayer mode.

I live in Southern California... I have Time Warner Cable (formerly Adelphia), and well, I tried to login all damn day yesterday (12:00 pm - 10:00 pm)

This way we might be able to get a time frame of the peak hours, although I realize this game is ridiculously popular and will probably have 'peak' hours 24/7 for the next few weeks.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Playstation Network ID: the_dude420


#13 sparky

sparky

    Vandal

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  •    England 

Posted 30 April 2008 - 05:24 PM

I've managed to play all day today in the South of England. However I couldn't connect yesterday....
FOR QUEEN AND COUNTRY

#14 the_dude420

the_dude420

    Trickster

  • Members
  • Pip
  • 91 posts

Posted 01 May 2008 - 05:23 AM

I finally got on after 9:00 PM (pacific standard) but was disconnected at random times from every single multiplayer game I joined. I am gunna wait till they have a game update before I try again. It really was a waiste of 45 minutes. The loading time is horrible.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Playstation Network ID: the_dude420





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users