Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crash'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • Create an Account
    • Announcements
  • Grand Theft Auto
    • GTA V
    • GTA IV
    • GTA Chinatown Wars
    • GTA Vice City Stories
    • GTA Liberty City Stories
    • GTA San Andreas
    • GTA Vice City
    • GTA III
    • Top Down Games
    • General GTA Series Chat
  • Modding & Multiplayer
    • GTA Online
    • GTA Modding
    • Multiplayer (III, VC, SA)
  • General Forums
    • General Discussion
  • Other Forums
    • Suggestions / Help / Bug Reporting
    • Forum Award Archive

Calendars

  • Community Calendar

Location


Interests


Gamertag


PSN ID


Steam ID


Flag

Found 4 results

  1. GTA V PC crash

    Hello , I have GTA V PC from the first day (The 7Disk version). But from the first time I have issues. First you need to do that Device manager NVIDIA trick - No problem But when I am playing after like sometimes 30minutes sometimes 5minutes my game freezes and stops working (see screenshot) and I can't do anything other to stop the process. My graphics are already at the lowest and FPS is not that bad? It stutters sometimes little stutters but when the big stutter comes, game freezes like what I just said before. Have already vsync disabled in game and in NVIDIA INSPECTOR it : FORCE ON (If i turn it on in GTA V PC I crash almost immediately) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- My MSINFO32 and DXDIAG files are here: https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203559247-GTA-V-PC-Not-responding- -------------------------------- Have already tried running as admin Already tried process priority of GTA launcher as low and GTAV.exe high Already tried with installing low patch mod by RAGNOS --> --------------------------------- Can just please someone help me to fix this thing? I see almost no solution ;( I have a DELL XPS L502X (using also coolingpad) - 4GB RAM - i5-2520M all 2.50GHZ -NVIDIA GEFORCE GT 540M I've already tried the underclock trick with MSI AFTERBURN this helps to most games but not GTA V PC Please, I will be very pleased THE FREEZE SCREENSHOT: https://p6assets.zendesk.com/attachment/PrLnmcPl3WDuJjWnvqTpKg?token=eyJhbGciOiJkaXIiLCJlbmMiOiJBMTI4Q0JDLUhTMjU2In0..GZVE-M2CrIQB2A2EM8Q-bQ.J38wrrnngv-VPT8Sqy_rxr8nYRFdt_pvqXQM75irgeYw_p38AeqdtkdX_RGAbX1U7QPKlFW9huPkV6FIEGDj6SZYJtupOSaiGgpTgWfUGVT7L4yEln8U5SDE8nSXq777kUGrotkPLHgDC-UZEeQoRbVbov5kYeZ05wo6E1s_9WY.etislKTmpyySGAUQq04hYw If url doesn't work: http://picpaste.com/gtavpcerror-ZNsdoDdA.png
  2. Gta Eflc Help!

    i just downloaded darksteam client and downloaded gta eflc,btw my gta version was 1.1.2.1 i think or something.And i went to the downloaded folder and clicked on the launch for it and it loaded the razor logo and music and then went black,and then it said eflc has stopped working.How big is gta eflc folder size,cause mine is 3.76 gb.And btw i installed gta iv from amazon and it loaded.
  3. GTA SA Messed up

    Well heres what happened i decided to try out the ENB during installing it with winace it said the file went bad pretty much installing it with an error pretty much messed up my SA textures but the mods worked well but i decided to reintall everything and now apprenetly everytime i tend install an mod it crashes same thing when try to run it normallay instead of pressing Run as Admin....so it there anyway to fix this because its really has been pissing me off for the past days
  4. Well, this is my 1st post, i was putting new cars to my GTA (with GGMM because SAMI didn´t work for me) and when i finished, i executed the game. When it was loading, the game crashed just when the bar was half-filled and then the classic windows 7 message appeared: "GTA San Andreas.exe stopped working" I put "close program" (I don´t know if i translated this well, my Windows 7 is in spanish) Later I tried with SAMI (I needed framework 1.1)i put the new cars but it still was the same. I had modded cars before, but this is very strange to me. Any answer? P.S. Sorry if i have bad english, i speak spanish.
×