Billy993

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Billy993

  • Rank
    Vandal

Other Info

  • Favourite GTA
    San Andreas
  • Flag
    Australia
  1. nah mate it works with every car mod ive tryed, and i have reinstalled my game twice already and it doesnt seem to work but thanks anyway Have you tryed uninstall SAMI? That's actually what I meant to write in my other post but I wrote "game" instead, sorry. But you re-install the game, and it didn't do anything to help. And do you mean that you been able to install car mods before? Well, you just could have edited the post hahah good thinking yeah ill just use img tool then thanks fellas
  2. alright ill try that thanks man and haha bigfoot and yeti thats fresh as ohh btw do you have to rename everything e.g the carmods and carcols?
  3. hey fellas i cant get sami working so i am sticking to IMG tool. as you know when you download a car mod it comes with the .dff and the .txd files specifying a vehicle, does anybody know if possible, how to make them replace another vehicle instead of the one it says you have too? oh and can you save modded cars in a garage? or does that crash your game? any help is much appreciated thanks guys
  4. thanks heeps man but still no luck i tryed everything you said to do and it still didnt work so im not sure what else i can do
  5. hey man, i tryed re-installing SAMI and it still does the same thing here is the error message it says " Fatal Execution Engine Error (0x7927baca) and when u click ok to that window another one pops up saying " Application has generated an exception that could not be handled Process id=0x88c (2188), Thread id=0xab0 (2736) so have u got any ideas to what it might be ? cheers
  6. nah mate it works with every car mod ive tryed, and i have reinstalled my game twice already and it doesnt seem to work but thanks anyway Have you tryed uninstall SAMI? That's actually what I meant to write in my other post but I wrote "game" instead, sorry. But you re-install the game, and it didn't do anything to help. And do you mean that you been able to install car mods before? its ok man and nah ill try and re-install sami and see what that does and yeah i have installed mods using the IMG tool and that worked ok but its too much effort to change all that so im trying to get SAMI working cheers man
  7. nah mate it works with every car mod ive tryed, and i have reinstalled my game twice already and it doesnt seem to work but thanks anyway
  8. hey fellas i am trying to use SAMI to install mods in gtasa and evertime i click install mod an error message pops up and when i close that another one pops up but when i close that it says " Mod has been sucessfully installed" but when i go into the game there is no differences in the vehicles, modding my game works fine when i do it with the IMG Tool 2.0 so does anyone have any ideas on what the problem is? Any help is much appreciated, Cheers
  9. Cheers thanks for that
  10. hey guys, i just install the downgrader patch to go from v2.0 to v1.0 and have installed a couple of mod cars i have gone into the game and loaded up my saved file and i saw that the cars have not changed at all i installed the mods using IMG Tool and copied everything from the readme properly yet it still doesnt change the cars, thanks guys i will appreciate any bit of advice
  11. so.. i downloaded the patch and installed it but when i run SAMI it still doesn't work, when i click install mod all these error windows pop up but then it says mods have been installed but then i start a game and load my file there is still no modifications any ideas guys?