Jump to content



Photo
- - - - -

IPB 2.2.2 Upgrade + IBStore Beta Fixes


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,930 posts

Posted 23 February 2007 - 02:31 PM

I've just performed a minor upgrade on the forums' Invision Power Board software, from 2.2.1 to 2.2.2. Most of the upgrade was for literally a ton of bug fixes. If you're actually interested then you can read which ones over at that link to InvisionPower.com I just provided.
Hopefully everything still works, but if you see anything strange, or some weird errors occur, then post them here and let me know so I can fix them ASAP.


I also took the time to upgrade IBStore to the latest beta. Many bugs have been fixed, including the one where you would be the 25th post and then get an IPS Driver Error. I think the only thing left to be fixed is the quizzes. Once they're done it'll all be fully functional. Again, if you see any bugs in the store, or any other mods we have for that matter, post here and let me know. Thanks.

#2 TG187

TG187

    Unknown user

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,005 posts
  • Romania 

Posted 23 February 2007 - 02:58 PM

The problem is still at the shop. I can only acces: Vice City Point Mall. The rest of the options: Ammu Nation, Army Wearhouse, etc... aren't working. A IPS error appears. Can you fix it?
Posted Image

Thx for Llama for the sig.



#3 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,930 posts

Posted 23 February 2007 - 03:12 PM

The problem is still at the shop. I can only acces: Vice City Point Mall. The rest of the options: Ammu Nation, Army Wearhouse, etc... aren't working. A IPS error appears. Can you fix it?

Can you try again now? I may have fixed it.

#4 Jace

Jace

    Capo

  • Elite Members
  • 5,871 posts
  • Netherlands 

Posted 23 February 2007 - 03:17 PM

Cool,
but are there only fixes or also something little added? Also, is the 25th post reason, is the feature totally removed, or just fixed.

*checks if credit cards are availible*

Posted Image

Courtesy to Connor


#5 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,930 posts

Posted 23 February 2007 - 03:20 PM

Cool,
but are there only fixes or also something little added? Also, is the 25th post reason, is the feature totally removed, or just fixed.

*checks if credit cards are availible*

It's fixed, the feature is working.

Credit cards have been removed until further notice.

#6 Jace

Jace

    Capo

  • Elite Members
  • 5,871 posts
  • Netherlands 

Posted 23 February 2007 - 03:23 PM

:mellow:

hmmm, to bad they didn't fix that.
But it's nice everything else works anyways. Lot's of times google is displaying an error when I'm browsing TGTAP.

Posted Image

Courtesy to Connor


#7 TG187

TG187

    Unknown user

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,005 posts
  • Romania 

Posted 23 February 2007 - 03:26 PM

It still dont working. It still gave me a IPS error. And from posting, I dont get no money. I should get 5$ now, but nothing.

Edited by TG187, 23 February 2007 - 03:27 PM.

Posted Image

Thx for Llama for the sig.



#8 TM™

TM™

    Need new model for avatar :P

  • Elite Members
  • 6,334 posts

Posted 23 February 2007 - 03:26 PM

I just tested this, Well i tried to go on to Vice Point Mall which works, but the rest of the shop catergories aren't working. ;)
Posted Image
TM™ - Elite.

#9 TG187

TG187

    Unknown user

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,005 posts
  • Romania 

Posted 23 February 2007 - 03:28 PM

Another thing will be that I cant acces members profiles. A fatal error appears.
Posted Image

Thx for Llama for the sig.



#10 Jace

Jace

    Capo

  • Elite Members
  • 5,871 posts
  • Netherlands 

Posted 23 February 2007 - 03:29 PM

You're right. I thought you guys where doing something wrong, but only vice point mall works.
*checks for more errors*


edit: I get the same error for profiles.



edit: yeah, no money either.

Edited by Jace, 23 February 2007 - 03:32 PM.

Posted Image

Courtesy to Connor


#11 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,930 posts

Posted 23 February 2007 - 03:39 PM

Ok the profile error has been fixed. Invision didn't include the updated file in the upgrade .zip - not my fault at all there.

I seem to have missed an edit for IBStore which gives us money, so I'll go and fix that now.
EDIT: should be fixed now.

As for the IBStore errors, they are nothing to do with me but I've reported it as a bug so hopefully it will get fixed soon.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users