Jared

San Andreas Multiplayer Help Thread

204 posts in this topic

Seeing as how we get some many requests for help with SA-MP I decided a dedicated topic would be best for it for now. If you need help with SA-MP please post here outlining the problem and what you have already done to try and fix it. The best place if not here is the SA-MP Forums on the mods official website, so check them out to.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi okey av installed SA-MP correctly, however everytym i try to play on a server the games says it cannot carry on as there is a an error...any ideas why? av posted screenshots below.

Also i cant seem to play any games hosted.. everytym i join a game the graphics detail is messed up ...ie the the selected character is floating in thin air with no walls, roads etc... this is not a problem wen i play the original game without the server( tend to play highest graphic detail without any problems) av tried playin on the lowest resolution and detail but still the same problem.. wud greaty appreciate if any one can help...screen shots below as well.

post-8674-1170103986_thumb.jpg

post-8674-1170104000_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I get some of those errors too when SA-MP would crash and give me an error message. Probably it's just a common problem with SA-MP. I'm not sure about your other problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pic 1: Just a general bug

Pic 2: try an other server. If you get the same re-install. If worked for me. And try getting high poligon counting mods out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need some help:

I install SAMP in SA directory( i have version 1.00).The shortcut with SAMP appeard on desktop.I run SAMP and choosed a server.I press concect,and the game started.It wasn't SAMP,it was only the SA game.So i didnt installed corectly SAMP? Or it is a bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check you San Andreas root. It should contain:

-rcon.exe

-samp.exe

-samp.saa

-samp.dll

-samp_debug.exe

You got that?

@Jared: I still think this is Gameplay and Help and not modding...

Edited by Jace

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should also have a configuration files if I remember correctly.

Also, topic moved, I realized this is modding related, not gameplay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How'd you lose the Vorbis file?

And you have to have

-USERDATA.dat

And in what way is this modding Jared? It's a mod, ok. But you also can see it as a part for San Andreas PC. So it's also help. And since it's a topic for sa-mp help it would suit help more. A general discussion about sa-mp would suit mod more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,so now it saying that I need a

ogg.dll

file.Can someone send me all the files I need.I dont know why I dont have these files.

And I have that USERDATA.dat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know.My SA is just working fine.I dont have no problems with it,only with SAMP.And the zip. file you sended me has nothing in it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks,but still isnt working.Is says that I need now a

vorbis.dll

file.It is getting annoying this thing.I am thinking to reinstall SA,but I will lose all my work there.

Edited by TG187

Share this post


Link to post
Share on other sites

I reinstalled SA,and all those files appeard.I install SAMP,choosed a server and click connect.It was connecting me,good till here.But when I enter to play it,it only appeard a image and in the left corner: Connecting to: .......there were some numbers.

I waited about 10 minutes and nothing happend.I dont know why I cant play.I have V1.00.

Share this post


Link to post
Share on other sites
And in what way is this modding Jared? It's a mod, ok. But you also can see it as a part for San Andreas PC. So it's also help. And since it's a topic for sa-mp help it would suit help more. A general discussion about sa-mp would suit mod more.

Modifications don't just edit things, they can also be defined as extending the use of something. Which is what SA-MP does. It is an add-on, and not present in the default installation of the game. I would like to keep the normal gameplay forums clean of topics that are to do with modifications.

Share this post


Link to post
Share on other sites
And in what way is this modding Jared? It's a mod, ok. But you also can see it as a part for San Andreas PC. So it's also help. And since it's a topic for sa-mp help it would suit help more. A general discussion about sa-mp would suit mod more.

But it's all about helping people with it.. But fine, you win.

\The point is, people who only join for help with auto go to the Help section. And most don't even read pinned stuff anyways.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh? I win? What the...this is not about winning. We are helping people no matter where it is, this is a mod, no? Thus it should b in the modding forums. It will do just fine here, and theres a pinned topic pointing to it in the forum it was previously in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I`ve instales GTA SA MP but when I try to start it it appeares an error message.MTA works perfectly ,I have no mods for my games exept the MP3 playlist that`s in My Docs.BTW Haven`t installed the Windows Server.

The following message appears in multiple

"Acces violation at address 004CC638 in module 'samp.exe' Read of address 0000000" Can someone pls help me to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now