Jump to content



Photo
- - - - -

VC Multiplayer Help


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 The Driver

The Driver

    "Simply The Best"

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts

Posted 15 August 2006 - 01:22 PM

Sorry if this is bumping an old topic, but I need desperate help on using VC MP.

Everytime I want to connect to a server, I put in it's IP, and my nickname etc.

Then, when I click 'Launch Game' it goes to its loading screen, and goes 'DING!' and says, 'Exception At Address: 0x00652AA0

Registers:
EAX: 0xFFFFFFFF EBX: 0x00000000 ECX: 0xFFFFFFFF EDX: 0x00000000
ESI: 0x007D7C38 EDI: 0x007D7C38 EBP: 0x000000FF ESP: 0x0012F6A0
EFLAGS: 0x00010246

Stack:
0x007D80A4
0x007D95D0
0x00000000
0x016F1E94
0x007D7C38
0x0068E500
0x0048DEC4
0x007D7C38
0x00000100
0x00000000
0x0048DDBD
0x00000000
0x007D7C38
0x00000100
0x07741200
0x00000000
0x45444F4D
0x475C534C
0x52454E45
0x542E4349
0x00204458
0x58542E53
0x00002044
0x00000003
0x70000001'

Does anyone know why?

Either that happens, or it goes ingame, with the interior of Kaufman Cabs, saying 'Connecting to server', but it doesn't happen. What is the problem? Please help!

Either of the two above happen.

HELP! :bashhead:

The Driver Is Back!

I've preordered my PlayStation 3, have you got yours?


#2 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,941 posts

Posted 15 August 2006 - 03:52 PM

Bumping an old topic? But this is a new one you've just made, there is nothing to bump =/

Anyway, have you modified your copy of VC with cars or anything for example? VCMP is supposed to run on a 'clean' copy I think.

#3 The Driver

The Driver

    "Simply The Best"

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts

Posted 17 August 2006 - 12:24 PM

Nope, I reinstalled VC, meaning it is a clean installation, but I do have MTA as well, which I am using, but I have heard that VC MP is better. It would be appreciated, Chris, if you could tell me EXACTLY what to do, since I have been scouring the internet and looking at the 'Readme's for troubleshooting. If I used a version that was not the latest, it would say 'connecting to server' but it would stay there forever, but it doesn't crash, because you can see the VC clock moving. All I see is the interior of Kaufman Cabs. Should I uninstall MTA and get rid of the stuff that it puts in the Vice City directory, such as mtad.scm, for example? (If it doesn't automatically delete it anyway in the uninstallation).

HELP!

.

The Driver Is Back!

I've preordered my PlayStation 3, have you got yours?


#4 tommy vercetti guy

tommy vercetti guy

    Veteran

  • Banned
  • 1,781 posts
  • Canada 

Posted 17 August 2006 - 02:10 PM

uninstall GTA VC, then go to local disc/program files/r* games/ and delete the entire GTA vice city folder, this way everything is gone. Now reinstall VC and no mods this time, MTA sucks donkey nipples
Posted Image

#5 The Driver

The Driver

    "Simply The Best"

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts

Posted 18 August 2006 - 10:59 AM

OK, I have uninstalled GTA VC, then deleted the GTA VC folder, then REINSTALLED it, then uninstalled MTA, then installed VC MP. Now, I am stuck. When I find a server IP and Port, and put it in the launcher, I click launch game, and this black box comes up, saying 'Failed To Update Files please check IP and try again'. What does that mean?
What should I do?



I really want to play it! Please help! What should I do at this stage?

The Driver Is Back!

I've preordered my PlayStation 3, have you got yours?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users