Jump to content



Photo
- - - - -

Ocram's Stunt Map


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Vizla

Vizla

    Shoplifter

  • Members
  • 8 posts

Posted 19 July 2005 - 08:11 PM

Well, after moving around the lines in the gta.dat to actually make it finaly load the map without crashing, I ended up in the water, with cars floating around. The "stunt map" looked like a random mixture of roads, grass and a few trees hanging mid-air over the water..

Have I done something wrong, or is this map kinda flucked up ?

#2 Vizla

Vizla

    Shoplifter

  • Members
  • 8 posts

Posted 21 July 2005 - 02:44 PM

oh, forgot.. The map is here: Ocram's Stunt Map

#3 mvi

mvi

    Executioner

  • Elite Members
  • 1,801 posts
  • No Flag 

Posted 21 July 2005 - 04:01 PM

Use the edit button in future, sounds like you haven't loaded it all properly. You must be partly missing of it

#4 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,956 posts

Posted 21 July 2005 - 04:42 PM

Make sure you've got all the files in the right places, and for gta.dat, I'll show you what I did for mine:
Find:
IMG MODELS\CUTSCENE.IMG
Add Below:
IMG DATA\MAPS\ocram\ocram.IMG

Find:
IDE DATA\TXDCUT.IDE
Add Below:
IDE DATA\MAPS\ocram\ocram.IDE

Find:
IPL DATA\MAPS\audiozon.ipl
Add Below:
IPL DATA\MAPS\ocram\ocram.IPL

Then save it and start up GTASA and see if it works. That's how I had to arrange the lines in my gta.dat file.

#5 Vizla

Vizla

    Shoplifter

  • Members
  • 8 posts

Posted 21 July 2005 - 05:14 PM

i trow in the txd, unzip the ocram folder, backup the scm and overwrite, and set the lines as u said.. *runs in to check*

Thx Pyroxide, must have been something with the order I put the lines.

Edited by Vizla, 21 July 2005 - 05:16 PM.


#6 mvi

mvi

    Executioner

  • Elite Members
  • 1,801 posts
  • No Flag 

Posted 21 July 2005 - 05:29 PM

Aye, thanks pyr0xide :P

you have to have them in groups as it will load each group in a certain way

#7 Vizla

Vizla

    Shoplifter

  • Members
  • 8 posts

Posted 21 July 2005 - 09:25 PM

Aye, thanks pyr0xide :P

you have to have them in groups as it will load each group in a certain way

<{POST_SNAPBACK}>


Ya I know.. I tried following the describtion in the file, and put it in the correct spots.. The only difference I think is that I loaded the IPL too early or something.

#8 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,956 posts

Posted 21 July 2005 - 09:38 PM

Aye, thanks pyr0xide :P

you have to have them in groups as it will load each group in a certain way

<{POST_SNAPBACK}>


Ya I know.. I tried following the describtion in the file, and put it in the correct spots.. The only difference I think is that I loaded the IPL too early or something.

<{POST_SNAPBACK}>

Yeah I did the same thing when I installed it the other day. I originally just added all three lines in the same place, then I noticed they were in groups. :rolleyes:

#9 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,956 posts

Posted 29 July 2005 - 04:51 PM

Oops double post but look at me - I destroyed all these cars :P




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users