Jump to content



Photo
- - - - -

GTA IV FATAL ERROR: XNetStartup failed.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Stormize

Stormize

    Nobody Special

  • Members
  • 2 posts
  • India 

Posted 28 September 2013 - 06:30 AM

Hey there, I am new in GTA IV. 

 

My problem is, whenever I try running GTA IV with LaunchGTAIV.exe, I get the following error : 

 

"GTA IV FATAL ERROR: XNetStartup failed. Please re-boot your system and/or re-install the game 10093". 

Actually, I have been getting this error since I've replaced the original xlive.dll with xliveless' .dll. I didn't want to play with GFWL, that's why I got xliveless installed. But now, I wish to play GTA IV with GFWL and have replaced with original xlive.dll. Now I am getting the XNetStartup failed error. I've tried re-installing GFWL but no luck. I can't re-install game because I do not own the DVD anymore. Is there any way I can fix it? I want to run GTA IV with GFWL (I've latest patch and latest version of GFWL - Marketplace) Also, I have not bought the game from steam or GFWL. I bought it from market as a DVD.

----------

Things I want to mention:

 

I am using a securom launcher.

Windows 7 Ultimate (32-bit)

Latest graphic drivers

No mods installed in the game folder

Have made sure to completely delete xliveless' .dll 

GFWL window open while starting LaunchGTAIV.exe

Tried running with RGSC too, but no luck.

------------

 

That's all for now I think, I hope I'll get a reply soon :)

 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users