Jump to content



Photo
- - - - -

Adding Custom Handlings in handling.cfg is not effecting

Handling

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 itsmak98

itsmak98

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • United Arab Emirates 

Posted 19 February 2013 - 06:21 PM

Hi,

   I'm trying to add a drifting handling and its not making any effect i have tried saving the handling,cfg in (unicode,ANSI,Unicode Big endian,UTF-8) and there is no effect...

   Help please ... :cry:


Edited by itsmak98, 19 February 2013 - 06:22 PM.


#2 TUN3R

TUN3R

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts

Posted 19 February 2013 - 07:01 PM

More specific would be nice. You edited and saved the handling file and the vehicle is not handling differently? I only see two possibilities:

 

A. You didn't save the file.

 

B. The values you changed are too close to the original, so there is a difference but not big enough.



#3 Mike356

Mike356

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,089 posts

Posted 20 February 2013 - 12:43 AM

which version of windows are you on


Posted Image

#4 itsmak98

itsmak98

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • United Arab Emirates 

Posted 20 February 2013 - 02:52 AM

@Tun3r i have saved it in every single type and still not changed this is the Handling im using

(1600.0 2200.0 0.1 0.0 0.0 -0.05 70 0.50 0.8 0.70 5 280.0 75.0 6.0 F P 5.4 0.90 1 40.0 0.85 0.14 0.0 0.40 -0.16 0.5 0.0 0.26 0.00 19000 0 0 0 3 0)

for Buffalo and this is Buffalo's Original Line

(1500.0    4000.0   2.0    0.0 0.0 -0.1  85  0.7  0.9  0.5      5 200.0 28.0 5.0  R P     11.0  0.45 0 30.0      1.2  0.12  0.0   0.28 -0.24 0.5  0.4        0.25 0.50 35000     2800        10200000    1  1    0)

@Mike im using Windows 7 64 bit Ultimate 


Edited by itsmak98, 20 February 2013 - 02:52 AM.


#5 Mike356

Mike356

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,089 posts

Posted 20 February 2013 - 05:27 AM

make sure your San Andreas Folder is not set to read only


Posted Image

#6 TUN3R

TUN3R

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts

Posted 20 February 2013 - 09:49 AM

If he managed to save then it's not Read Only. Anyway I'll try that handling line and let you know.

 

EDIT: Well the handling works. I don't know how you hope to drift with this handling line but it works... so the problem's with your game.

 

2.0? 3.0? Maybe you need to downgrade.


Edited by TUN3R, 20 February 2013 - 10:10 AM.


#7 itsmak98

itsmak98

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • United Arab Emirates 

Posted 20 February 2013 - 11:17 AM

@TUn3r EngineVersion=10.50.0.125 ? https://thepiratebay...Andreas___Crack i... idk which version it is.. :(



#8 itsmak98

itsmak98

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • United Arab Emirates 

Posted 20 February 2013 - 11:30 AM

i have tried installing cars with GGMM and i use this handling in the installation and still it wont work



#9 itsmak98

itsmak98

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • United Arab Emirates 

Posted 20 February 2013 - 12:37 PM

ok So Gta sa folder is not read only still not working...



#10 TUN3R

TUN3R

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts

Posted 20 February 2013 - 01:13 PM

If it's cracked it has to be downgraded... a.k.a 1.0.

 

I'm out of ideas.



#11 itsmak98

itsmak98

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • United Arab Emirates 

Posted 20 February 2013 - 02:28 PM

Well thanks for Trying :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users