Jump to content



Photo
- - - - -

MODDING DOESNT WORK


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 evilmonkey329

evilmonkey329

    Nobody Special

  • Members
  • 1 posts
  • No Flag 

Posted 02 May 2011 - 01:27 PM

my gta san andreas doesnt want to accept mods.

i have:-
-downgraded to V1
-installed CLEO 4 and all of its requirments
-put the mod in the correct folder (gta fps in this instance)
-double clicked icon. nothing happens
-set compatibility to windows xp service pack 2
-double click again, windows 7 colour scheme changes and disc icon shows, but then nothing happens.
-uninstalled
-deleted gta san andreas folder
-reinstalled

it now works again
every single mod i've tried to install has resulted in this error. or the game being unable to load or create new games. cleo mods and GMM mods have both resulted in some kind of crash or failiure to load

what am i doing wrong? and how do i fix it?

#2 TUN3R

TUN3R

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts

Posted 02 May 2011 - 07:30 PM

A tip that fixed a lot of problems for me: Run the game in compatibility mode with Windows 98.

Don't know if it will fix modding tho, but we might be able to help if you tell us what mod are you trying to install (link to it would be useful too).

#3 Firewolf

Firewolf

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • India 

Posted 28 May 2011 - 01:50 PM

my gta san andreas doesnt want to accept mods.

i have:-
-downgraded to V1
-installed CLEO 4 and all of its requirments
-put the mod in the correct folder (gta fps in this instance)
-double clicked icon. nothing happens
-set compatibility to windows xp service pack 2
-double click again, windows 7 colour scheme changes and disc icon shows, but then nothing happens.
-uninstalled
-deleted gta san andreas folder
-reinstalled

it now works again
every single mod i've tried to install has resulted in this error. or the game being unable to load or create new games. cleo mods and GMM mods have both resulted in some kind of crash or failiure to load

what am i doing wrong? and how do i fix it?



#4 Firewolf

Firewolf

    Shoplifter

  • Members
  • 6 posts
  • India 

Posted 28 May 2011 - 01:54 PM

Why do you need cleo 3 mods for using some crazy trainers like infinite health or spawning any vehicle or getting any weapon right, so type San Andreas Control Centre, its a cool trainer has all the things in it including teleport I'll upload it after some time

#5 lemurdecatta

lemurdecatta

    Nobody Special

  • Members
  • 2 posts
  • United States 

Posted 04 July 2011 - 10:27 PM

Im having this same error. I ran it in compatibility mode like the first poster said, but when I do that I cant install mods. I have v1.

#6 inhumanform

inhumanform

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Netherlands 

Posted 05 August 2011 - 04:55 AM

No problems here...

Version1.1
Just run it in win7 ultimate, no compatibility modes.
I get the colourscheme message, and it wont show the starting movie....(see if I care...)
I don't use cleo mods though.
www.myspace.com/pollutedinheritanceband

#7 giannis196

giannis196

    Vandal

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Greece 

Posted 19 March 2012 - 01:19 PM

well sometimes a mod replaces some files, it writes you a message for if you want to replace some files you should click yes to replace the files because it's importable!
if you don't, the mod will not work.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users