Jump to content



Photo
- - - - -

GTA crashes after load screen


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 GCoach

GCoach

    Vandal

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • No Flag 

Posted 06 August 2009 - 01:45 AM

Ok I installed a couple mods and i start the game and the load screen comes up it loads the the screen goes lack and then says the game needs to close. Help!

#2 SmokinRE4

SmokinRE4

    Numbers Runner

  • Members
  • PipPip
  • 118 posts
  • No Flag 

Posted 06 August 2009 - 07:49 AM

Then you forgot to do something right, you will need to re-install the game or move the original (backup files) in to folders, and redo the mods installations again...

List the Names of the mods you have installed..

We can see if they are common mods or mods that have been known to have problems, bugs, ect....

Edited by SmokinRE4, 06 August 2009 - 07:50 AM.

TIS' A GLORIOUS DAY TO SLAUGHTER THE MASSES!!

#3 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 06 August 2009 - 08:21 AM

OR you have v2.

Downgrade it to v1. then put mods, if you put mods with SAMI, there might be a chance it fucked up your game.

Posted Image


#4 GCoach

GCoach

    Vandal

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • No Flag 

Posted 06 August 2009 - 02:53 PM

I reinstalled the game and put no mods on and it still crashes after the loadscreen

#5 TWeeks232

TWeeks232

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • United States 

Posted 28 August 2009 - 02:21 PM

My Game Does the Same. I Have 3 Different San Andreas Cd's Too. (There All V1) It Keeps Saying GTA_EXE Stopped Working.. Can Somebody PLEASE help me...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users