Sign in to follow this  
Followers 0
valesidecc

please help

3 posts in this topic

sorry if i have posted in the wrong section..

i tried installing 4 cars to the game, mustang which replaced diablos, lambo which replaced infernus, carreraGT which replaced cheetah and impreza(autoload) which i think replaced banshee..

all seemed fine after i loaded them

started the game and loaded the game i was playing..

last place i had saved was the very first hide out..

so i walked to the road and turned right and walked downhill and the game froze and brought windows brought up an error saying gta.exe has encountered a problem, and closed the game.

so i tried again except this time drove instead of walked.. same problem at the exact same place..

and again.. this time drove left out of the hideout.. and nothing happened until i was in another street and turned back going the same direction as when the problem accured.. round about the same distance down the problem happened again!!!!!

any ideas please??

many thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its probably because one of the cars spawns on that street, so uninstall all of the cars. Then Install the mustang, and see if it crashes (DO NOT UNINSTALL IT IF IT DOESN'T CRASH). Then install the lambo and see if it crashes (ect.) Do this untill it crashes again, and when it does, then the car you just installed is the problam, so just uninstall it and the rest should work. Hope this helps :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0