Jump to content



Photo
- - - - -

MTA Video Uploader bugs etc.


  • This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

#21 Spider-Vice

Spider-Vice

    Pest Control

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,019 posts

Posted 08 March 2009 - 05:26 PM

Owned.

Why? I just uploaded a video and it said successful then I got to see the video and Not Found so its not my fault.

Posted Image


#22 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,254 posts
  • United States 

Posted 08 March 2009 - 08:16 PM

I was kidding. Stop taking everything so seriously, you've been doing it way too much lately. Just chill out.

#23 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,942 posts

Posted 08 March 2009 - 08:36 PM

EDIT: WTF, Video not Found?

Strange, I'll look into it later.
Could you upload it again actually? I made a change so it'll email me the error if there is any so I can see wtf is wrong. Thanks.

#24 Spider-Vice

Spider-Vice

    Pest Control

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,019 posts

Posted 08 March 2009 - 09:09 PM

I done uploading it again. Now see what's the problem, etc.

Posted Image


#25 MrLlamaLlama

MrLlamaLlama

    Graphic Designer.

  • Super Mods
  • 4,819 posts

Posted 08 March 2009 - 09:12 PM

Not strictly MTA (Well, not at all) but all in the name of video testing, this is a very short clip I recorded in FarCry2. I forgot to enable sound, so you can has some techno instead.



I snipe a zebra in the side of the head, then a Wildebeest in the ass, then another little ibex / baby deer thing in the face... as it runs into the underbrush. Ain't I loving?

Posted Image


CoolerMaster HAFX Tower Case | XFX 850w Black Edition PSU | Asus CrossHair IV Formula Motherboard | AMD Phenom II x6 3.4 @ 3.7 Ghz + ThermalTake Frio HS/F | 8Gb Corsair Dominator GT | Nvidia/EVGA GTX470 1280Mb | 64GB Crucial RealSSD (os) | 2x 1TbSamsung Spinpoint F1


Need a quick GTA Fact Fix? - Grand Theft Wiki it!


#26 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,942 posts

Posted 08 March 2009 - 09:15 PM

Ok I fixed an error in my script so people's videos who didn't encode correctly are now fixed. Should be working fine.

#27 Spaz The Great

Spaz The Great

    Numba' one in the hood, G!

  • Elite Members
  • 9,926 posts

Posted 09 March 2009 - 01:14 AM

Tried uploading a video. It finished. But now it just says "processing"...... It has been saying that for over half an hour...

Posted Image

There is no "freedom of speech" in forums, yes you can say what you want but in the end what the mods say gos. This is not a democracy.

lolz

#28 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,942 posts

Posted 09 March 2009 - 01:17 AM

When it says processing it does it immediately. If it's stuck for more than say a minute then something is wrong. I'll check the error logs but it could also be your Internet or the server timed out or something I'm not sure.

#29 Spaz The Great

Spaz The Great

    Numba' one in the hood, G!

  • Elite Members
  • 9,926 posts

Posted 09 March 2009 - 07:02 AM



>.<

Posted Image

There is no "freedom of speech" in forums, yes you can say what you want but in the end what the mods say gos. This is not a democracy.

lolz

#30 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,254 posts
  • United States 

Posted 09 March 2009 - 01:51 PM

What an awesome video!

#31 Alvas.

Alvas.

    Stay Cool !

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
  • India 

Posted 09 March 2009 - 02:49 PM

Lol there's nothin in it leaving sound !

Posted Image

Posted Image


#32 Spaz The Great

Spaz The Great

    Numba' one in the hood, G!

  • Elite Members
  • 9,926 posts

Posted 09 March 2009 - 05:27 PM

Yeah. Pissing me off. I had to look up someone else's post in order to embed it because it never went past "processing".

Posted Image

There is no "freedom of speech" in forums, yes you can say what you want but in the end what the mods say gos. This is not a democracy.

lolz

#33 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,254 posts
  • United States 

Posted 09 March 2009 - 05:50 PM

Wait -- are you uploading directly from FRAPS? Try re-encoding it in Windows Movie Maker, just open it up, pull it in the slider, and then go to File > Publish Movie > This Computer > and yeah it's self explanatory. See you got your old sig back by the way from like 3 or 4 years ago when Chris started Alan Wake's site :P.

#34 Spaz The Great

Spaz The Great

    Numba' one in the hood, G!

  • Elite Members
  • 9,926 posts

Posted 09 March 2009 - 06:32 PM

Wait -- are you uploading directly from FRAPS? Try re-encoding it in Windows Movie Maker, just open it up, pull it in the slider, and then go to File > Publish Movie > This Computer > and yeah it's self explanatory. See you got your old sig back by the way from like 3 or 4 years ago when Chris started Alan Wake's site :P.


Directly from FRAPS? From a lack of understanding of how exactly that would work, I assume you mean the untouched video file that FRAPS is giving me? Yes. No where did anyone tell me not to do that.

And yes, I have like 5-6 sigs up right now I think.

Posted Image

There is no "freedom of speech" in forums, yes you can say what you want but in the end what the mods say gos. This is not a democracy.

lolz

#35 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,254 posts
  • United States 

Posted 09 March 2009 - 07:44 PM

I'm not saying you can't, I'm just saying it's worth a shot.

#36 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,942 posts

Posted 09 March 2009 - 11:36 PM

Spaz if the file was bigger than 100MB it wouldn't have processed. Just thought, you may have uploaded before I displayed the file size limit on the page. I can raise it though if you need.

#37 Spaz The Great

Spaz The Great

    Numba' one in the hood, G!

  • Elite Members
  • 9,926 posts

Posted 10 March 2009 - 12:41 AM

It's not even half of that. I'll re-try it later on and see if I have any success. Baffling.

Posted Image

There is no "freedom of speech" in forums, yes you can say what you want but in the end what the mods say gos. This is not a democracy.

lolz

#38 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,942 posts

Posted 10 March 2009 - 01:39 AM

Weird the video didn't work but the audio did, if anything I'd expect it the other way round. But yeah see what happens when you try again.

#39 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,254 posts
  • United States 

Posted 10 March 2009 - 07:25 PM

Chris, again I'll state it - just answer, can you make a mini admin panel like the DL section? Just to delete and see the errors etc.

#40 WRX22B1998

WRX22B1998

    like a Boss

  • Elite Members
  • 2,592 posts

Posted 11 March 2009 - 12:59 PM

just upped a video of us (the clowns) just cruising around...


Edited by WRX22B1998, 12 March 2009 - 12:49 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users