Jump to content



Photo
- - - - -

High\poly Diablo Stallion (by OnePiece)


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 adrianlt

adrianlt

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • No Flag 

Posted 11 August 2008 - 11:27 PM

Hi guys, my problem is that I replaced the car with img tool (just 1 dff and 1 txd data) but when I was on my way to get a new High poly diablo, the car was there but just white, its driving and things I can drive it, but its just white.
maby some can help me
thnks

#2 claude-5

claude-5

    UK have the $ on their keyboard, so why dont US have the £

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 887 posts

Posted 12 August 2008 - 01:00 AM

did u just replace them in the gta3.img if you did, replace the txd in the txd.img file, cant promise anything though

Posted Image

TOXIC worked on this sig, and im greatful :D


#3 adrianlt

adrianlt

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • No Flag 

Posted 12 August 2008 - 01:09 AM

what exactly you mean?
maby some here can do me a favor and download this car (here on the page) and try's on his own

#4 adrianlt

adrianlt

    Nobody Special

  • Members
  • 3 posts
  • No Flag 

Posted 12 August 2008 - 02:20 PM

Ok thnks for your tip, it works, my problem was at 1.st I haven´t found the txd.img because I did not started it, the txd.img is created after the 1st start.







------Closed------

Edited by adrianlt, 12 August 2008 - 02:21 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users