Jump to content



Photo
- - - - -

Multi Theft Auto San Andreas Help Thread


  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#21 Mike356

Mike356

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,089 posts

Posted 14 May 2008 - 06:27 PM

just do alt tab and click on the screen that should fix it its a screen bug that hopefully should be fixed on the next release of MTA
Posted Image

#22 Spider-Vice

Spider-Vice

    Pest Control

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,018 posts

Posted 15 May 2008 - 06:03 PM

And now another problem:
When I play MTA and then, go to my MTABeta profile, it doesn't appear how many people I killed.
I killed many but it doesn't appear.

Posted Image


#23 Mike356

Mike356

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,089 posts

Posted 15 May 2008 - 06:21 PM

go to vces.net and register an account there and ask Brophy since hes on the MTA team so he would probably know
Posted Image

#24 EvoLuTioN

EvoLuTioN

    Call me Evo ...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,442 posts

Posted 17 May 2008 - 03:25 PM

I having some problem in MTA, In the "browse server" option I'm not getting any servers; I was getting them a few days back though, When I try clicking refresh it say "cannot connect to serverlist" or something of that sort. I can see my recent servers but I cannot see the ping or the number of players in, I can only see a "?" mark. I can connect to them though so firewall should not be a problem.

Suggestions?..

Reality - An illusion caused by Alcohol Deficiency

Posted Image
xfire|Steam ID : evolutionevoz


#25 MrLlamaLlama

MrLlamaLlama

    Graphic Designer.

  • Super Mods
  • 4,819 posts

Posted 17 May 2008 - 04:28 PM

Are you logged in to the internet?

Posted Image


CoolerMaster HAFX Tower Case | XFX 850w Black Edition PSU | Asus CrossHair IV Formula Motherboard | AMD Phenom II x6 3.4 @ 3.7 Ghz + ThermalTake Frio HS/F | 8Gb Corsair Dominator GT | Nvidia/EVGA GTX470 1280Mb | 64GB Crucial RealSSD (os) | 2x 1TbSamsung Spinpoint F1


Need a quick GTA Fact Fix? - Grand Theft Wiki it!


#26 Spider-Vice

Spider-Vice

    Pest Control

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,018 posts

Posted 17 May 2008 - 04:46 PM

I having some problem in MTA, In the "browse server" option I'm not getting any servers; I was getting them a few days back though, When I try clicking refresh it say "cannot connect to serverlist" or something of that sort. I can see my recent servers but I cannot see the ping or the number of players in, I can only see a "?" mark. I can connect to them though so firewall should not be a problem.

Suggestions?..

Shadow explained me this:
Yahoo decided to take over MTA Servers again from some reason, you can only access them by Quick Connect and you have to know the IP.

Posted Image


#27 EvoLuTioN

EvoLuTioN

    Call me Evo ...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,442 posts

Posted 17 May 2008 - 05:46 PM

Yahoo! as in Yahoo mail? What the heck do they have to do with MTA servers?

ON TOPIC: Thanks

Are you logged in to the internet?


Yeah I can connect to the favorite servers, /-)

Edited by EvoLuTioN, 17 May 2008 - 05:49 PM.

Reality - An illusion caused by Alcohol Deficiency

Posted Image
xfire|Steam ID : evolutionevoz


#28 Mike356

Mike356

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,089 posts

Posted 17 May 2008 - 06:55 PM

no yahoo ran the ase that allowed you to see the servers but the Mta team has something in place that will come out in the next developers preview
Posted Image

#29 Spider-Vice

Spider-Vice

    Pest Control

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,018 posts

Posted 17 May 2008 - 07:05 PM

@ Evolution: ^^^ What he said.

Posted Image


#30 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 25 March 2009 - 03:46 PM

Bump.

Im having problems with another pc.

When i try to run MTA, it says it cannot execute the gta_sa.exe.

I tried reinstalling both the game and MTA, updating MTA to latest version.Still nothing.

Help?

Posted Image


#31 EvoLuTioN

EvoLuTioN

    Call me Evo ...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,442 posts

Posted 25 March 2009 - 03:50 PM

Is your Gta_sa.exe file patched? Try running San Andreas in single player to see if it works.

Reality - An illusion caused by Alcohol Deficiency

Posted Image
xfire|Steam ID : evolutionevoz


#32 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 25 March 2009 - 04:24 PM

It does work,and it's not patched or anything.

Posted Image


#33 Spider-Vice

Spider-Vice

    Pest Control

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,018 posts

Posted 25 March 2009 - 04:28 PM

What version of GTA San Andreas do you use? If it is v2, you have to downgrade in order to play MTA. To see what version you have, fire up the single player game and look somewhere in the menu for v1.1 or v2. If you have any of these two, you'll need to downgrade the game.

Posted Image


#34 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 25 March 2009 - 07:03 PM

I have v1, never had a copy with v2.

Also, i never modded the game.

Edited by Steam, 25 March 2009 - 07:04 PM.

Posted Image


#35 rockstarrem

rockstarrem

    #SocialMediaPresence

  • Super Mods
  • 4,246 posts
  • United States 

Posted 26 March 2009 - 03:57 AM

Are you sure you told MTA where San Andreas is installed? I mean correctly.

Posted Image


#36 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 26 March 2009 - 08:04 PM

Yep.

Like i said, it worked before.

Posted Image


#37 little_homer

little_homer

    Wiseguy

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 419 posts
  • Finland 

Posted 27 March 2009 - 08:16 PM

Whenever i try to go to the tgtap server it starts downoading resources. It doesnt even start the download but crashes immediatly. There is a download erro (0-28# or something. HALP PLIIS

Posted Image


Fucking a pizza's worth it than getting aids.


#38 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 01 August 2009 - 11:30 AM

Hey im having a prob with the download. When I click the big yellow button at the MTA site I get this message:

Not Found

The requested URL /suspended.page/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


And when I click the smaller one it downloads a developer preview. Please halp.

Edited by Highwire, 01 August 2009 - 11:31 AM.


#39 NickS

NickS

    An Enforcer of the Raiders MC

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 500 posts
  • Indonesia 

Posted 01 August 2009 - 11:44 AM

Hey im having a prob with the download. When I click the big yellow button at the MTA site I get this message:

Not Found

The requested URL /suspended.page/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


And when I click the smaller one it downloads a developer preview. Please halp.


I tried downloading it and it did the same. Maybe try downloading it from another site?
MTA SA

Posted Image


#40 EvoLuTioN

EvoLuTioN

    Call me Evo ...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,442 posts

Posted 01 August 2009 - 04:42 PM

Developer preview v2.3 is the latest stable version being used, the mirror link is the right file.

Reality - An illusion caused by Alcohol Deficiency

Posted Image
xfire|Steam ID : evolutionevoz





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users