Jump to content



Photo
- - - - -

GTA SA:MP


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 17 January 2008 - 09:12 PM

Alright,i haven't posted in weeks. :mellow: But i need help.When i turn on GTA SA:MP and try to connect to a server,it connects,loads,quits and gives me some error.Does somebody knows how to fix this problem?

Edited by D4M3, 17 January 2008 - 09:13 PM.

Posted Image


#2 Connor

Connor

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,665 posts

Posted 17 January 2008 - 09:39 PM

It would help if you said what the error was?

Something is making you crash probably. Got any modifications installed?

Posted Image

Ah, IRC, where men are men, women are men, and 14-year old girls are FBI agents.


#3 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 17 January 2008 - 10:01 PM

Nope,no modifications.Standard issue. :D oh here's a screenie of the error.

[attachment=2850:error.JPG]

Posted Image


#4 Connor

Connor

    Lieutenant

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,665 posts

Posted 17 January 2008 - 10:50 PM

Ah, well, you're crashing.

I don't really know why.

Could try reinstalling?

Edited by Psycho Connor, 17 January 2008 - 10:50 PM.

Posted Image

Ah, IRC, where men are men, women are men, and 14-year old girls are FBI agents.


#5 Damjan

Damjan

    We are using Linux daily to UP our productivity - so UP yours

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,527 posts

Posted 18 January 2008 - 01:13 PM

I reinstalled it 7 times(it's getting boring already isnt'it?)and it still doesn't work.

Posted Image


#6 †Ĵасқ•×•Āѕніяамі†

†Ĵасқ•×•Āѕніяамі†

    Hired Muscle

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 463 posts

Posted 19 January 2008 - 12:54 PM

Can it be a possible dns error. :innocent:
Posted Image

#7 copman

copman

    Pickpocket

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • No Flag 

Posted 21 January 2008 - 11:28 AM

i have fond a web site when i fist plade it it would not let me but i have a folder i can send it ia a fix floder

tell me you email adrees i can send it to and hope it works




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users