Jump to content



Photo
- - - - -

When I post pics...


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 23 July 2007 - 05:17 AM

When I post pics in a topic or post it only shows the text i put, there are no pics. When I go to edit to at least see if what I wrote was there it isn't so i have to type everything in again but then the pics don't display properly. Whats wrong?

#2 Sherman

Sherman

    Capo

  • Super Mods
  • 6,923 posts

Posted 23 July 2007 - 05:25 AM

[img ] URL HERE [/img ] (Without the spaces ofcourse)

You're hosting off of a site like Imagelodge or something right?

#3 Urbanoutlaw

Urbanoutlaw

    Rouge Element

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,956 posts

Posted 23 July 2007 - 05:31 AM

I upload my pics to photobucket & post from there, so far no problems. It's really easy to use & has worked every time & it's
free & legal.

I just open my album, pick the photo & click on the bottom selection (IMG). I get a yellow box that says "image copied",
go to TGTAP & in my posts right click "paste".

If you don't have any luck w/ your current system Maybe this'll help.

Good luck.

Posted Image

If you love something, set it free. If it comes back, it's meant to be.

If not, point & laugh when it flies into a woodchipper.


#4 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 23 July 2007 - 05:33 AM

Its only when I post anything thats not on Imageshack.

#5 TM™

TM™

    Need new model for avatar :P

  • Elite Members
  • 6,334 posts

Posted 23 July 2007 - 11:27 AM

I mainly use Imagelodge, and also Tinypic too, it works perfectly without a problem. Or maybe your using another code other than the [IMG] tag.
Posted Image
TM™ - Elite.

#6 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 23 July 2007 - 06:46 PM

Um no I use the [img] tag.

#7 Sherman

Sherman

    Capo

  • Super Mods
  • 6,923 posts

Posted 23 July 2007 - 06:59 PM

Uh, well... put the link in here to whatever it is you can't post. And I'll see if I can make it work..

#8 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 23 July 2007 - 07:18 PM

Well the problem is I cant post anything thats not from Imageshack! But if it does work it won't display properly. Wait a sec im gonna see if my gang sig works.

Posted Image

edit:Its not displaying properly for me.

Edited by InvincibleDonkey, 23 July 2007 - 07:20 PM.


#9 MrLlamaLlama

MrLlamaLlama

    Graphic Designer.

  • Super Mods
  • 4,819 posts

Posted 23 July 2007 - 11:38 PM

Well the problem is I cant post anything thats not from Imageshack! But if it does work it won't display properly. Wait a sec im gonna see if my gang sig works.

Posted Image

edit:Its not displaying properly for me.

did you save the pic and then upload to another image hoster? Good idea, but i dunno why it wont display...
I use freeimagehosting.net, works flawlessly.

Posted Image


CoolerMaster HAFX Tower Case | XFX 850w Black Edition PSU | Asus CrossHair IV Formula Motherboard | AMD Phenom II x6 3.4 @ 3.7 Ghz + ThermalTake Frio HS/F | 8Gb Corsair Dominator GT | Nvidia/EVGA GTX470 1280Mb | 64GB Crucial RealSSD (os) | 2x 1TbSamsung Spinpoint F1


Need a quick GTA Fact Fix? - Grand Theft Wiki it!


#10 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 23 July 2007 - 11:53 PM

Yeah I used freeimagehosting.net for this one.

#11 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,941 posts

Posted 24 July 2007 - 12:02 AM

Dude. Honestly WTF are you doing. You're making up links?... :/
I'm genuinely confused...

some links you're posting don't have a domain suffix (.com is missing).
some you've randomly inserted the word 'free' somewhere in it.
One of the links you changed 'freeimagehosting.net' - which is correct - to 'freeimagelodge.net' - which doesn't even exist.

Sorry I don't mean to be offensive, but please, just learn to copy and paste. It really isn't difficult.


EDIT: Are you seriously only 10 years old? Shouldn't you be out playing with your friends?

#12 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 24 July 2007 - 12:11 AM

Cant play with my friends cause its raining out and most of em are on summer vacation. Yeah um I dont pay attention when i type sometimes cause my TV is always on.

#13 Slyde

Slyde

    Beep.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • Australia 

Posted 24 July 2007 - 08:17 AM

Cant play with my friends cause its raining out and most of em are on summer vacation. Yeah um I dont pay attention when i type sometimes cause my TV is always on.


I think that question was rhetorical.
bloop

#14 MrLlamaLlama

MrLlamaLlama

    Graphic Designer.

  • Super Mods
  • 4,819 posts

Posted 25 July 2007 - 12:23 AM

Cant play with my friends cause its raining out and most of em are on summer vacation. Yeah um I dont pay attention when i type sometimes cause my TV is always on.

Okay man, just add me on MSN. You have that right?

Its: PyroLlama@hotmail.co.uk

I will tell you exactly what to do, and it will not go wrong, okay?
If you don't have that:
I will commit suicide
Err, i will Gmail you a full guide, foolproof, just give me an email address (on profile yes/no?)

Posted Image


CoolerMaster HAFX Tower Case | XFX 850w Black Edition PSU | Asus CrossHair IV Formula Motherboard | AMD Phenom II x6 3.4 @ 3.7 Ghz + ThermalTake Frio HS/F | 8Gb Corsair Dominator GT | Nvidia/EVGA GTX470 1280Mb | 64GB Crucial RealSSD (os) | 2x 1TbSamsung Spinpoint F1


Need a quick GTA Fact Fix? - Grand Theft Wiki it!


#15 Highwire

Highwire

    Executioner

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,119 posts

Posted 25 July 2007 - 12:46 AM

um MrLL I can't add to my friends list cause somethings wrong but you can do 3 things:

1. Add me to Your MSN and start a convorsation with me. my email is auygjhsagy@hotmail.ca.
2. You can send me an email and i will get it on outlook express. my email adresses are gangsta364@shaw.ca and auygjhsagy@shaw.ca.
3. Send it to my GMail at auygjhsagy@gmail.com.

Edited by InvincibleDonkey, 25 July 2007 - 12:53 AM.


#16 MrLlamaLlama

MrLlamaLlama

    Graphic Designer.

  • Super Mods
  • 4,819 posts

Posted 25 July 2007 - 08:13 PM

Ok i added you, will help when you are next online, thanks guys, i got this covered now... ;)

Posted Image


CoolerMaster HAFX Tower Case | XFX 850w Black Edition PSU | Asus CrossHair IV Formula Motherboard | AMD Phenom II x6 3.4 @ 3.7 Ghz + ThermalTake Frio HS/F | 8Gb Corsair Dominator GT | Nvidia/EVGA GTX470 1280Mb | 64GB Crucial RealSSD (os) | 2x 1TbSamsung Spinpoint F1


Need a quick GTA Fact Fix? - Grand Theft Wiki it!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users