Jump to content



Photo
- - - - -

!PLZ!READ!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 lord_bossi

lord_bossi

    Nobody Special

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 December 2004 - 04:16 AM

AHHHH help me is it just more but when i download a vcm mod and install it through the installer and play it stops and makes a 'ding' noise as in a applictaion s :pissedred: crew up as if it cant play the game with mods PLEASE HELP ME AHHHHHHHHH!!! :pissedred:

#2 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,930 posts

Posted 15 December 2004 - 11:10 AM

Have you installed DMagic1's wheel mod, if not, download it and install that and see if it works.

#3 mvi

mvi

    Executioner

  • Elite Members
  • 1,801 posts
  • No Flag 

Posted 15 December 2004 - 09:43 PM

@chris. Comes with VCM manager.

Have you installed any other mods?

#4 tommy vercetti guy

tommy vercetti guy

    Veteran

  • Banned
  • 1,781 posts
  • Canada 

Posted 15 December 2004 - 11:54 PM

mabye u installed 2 much mods, try uninstalling some or just play a little longer intill the game thinks its the original car and yes, the installer come with the Dmagic wheel mod, but he might have deleted it by mistake so like whatever ;)
Posted Image

#5 Chris

Chris

    Limbal Rings

  • Administrators
  • 10,930 posts

Posted 19 December 2004 - 02:16 AM

did you install a car as the Sabre Turbo, if so read my download faq on the site for how to fix the bug




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users